ARBRA и VRADIANCE, или как едно вдъхновение се превърна в реалност

Щастливи сме, че може да разкажем какво стои зад тези две имена, защото това не са само компания и козметичен бранд, а нещо много повече – ентусиазъм за промяна и натурална младост и красота.

Хубаво е, когато човек, който има различна концепция за красотата срещне други, които споделят неговото желание да създава и предлага иновативна козметика на природна основа. Точно една такава вдъхновяваща среща беше причината за създаването на АРБРА ООД – българска козметична компания, чиято първа рожба е колекцията VRadiance.

VRadiance (Ви Радианс) е козметична линия за регенерация на суха зряла кожа. Името ѝ се състои от “V “ (от името на планетата Венера) и  “Radiance” (сияние). Така искахме да напомним на приятелите и поддръжниците ни за “Сиянието от Венера“, което всички носим в себе си. Нашият стремеж е да засилим и запазим възможно най-дълго това сияние на кожата.

Създаването на VRadiance – създадена за нас, споделена с вас!

Най-интересното в нашата история е, че тя не беше планирана да се превръща в публично достояние. Членовете на нашия екип сме хора с много суха, чувствителна и дори алергична кожа. Дълги години търсихме най-доброто решение за този проблем и след като не го намерихме на пазара, решихме да го създадем сами. 

Искахме да имаме продукти със 100% натурален състав, без парабени, без глутен, без избелители и без да се тестват върху животни. И успяхме да постигнем всичко това.  

Когато се убедихме в чудесните резултати на козметичната линия, която създадохме, се събрахме и заедно се съгласихме, че е твърде егоистично да пазим това постижение само за себе си. Затова решихме да го споделим с други хора. Първоначално това бяха пациентките на д-р Василка Юрукова, които също искаха да изглеждат добре. 

Много от моите жени пациентки искаха да знаят как поддържам кожата си и с времето това провокира желание в мен да споделя експериментите, които провеждах вече няколко години с натурални съставки, хомеопатия и Шуслерови соли с цел подобряване на здравето и състоянието на кожата. Само няколко много доверени хора знаеха за моя стремеж към красотата и младостта. По този начин идеята ми беше споделена, разбрана и подкрепена.“, споделя д-р Юрукова, хомеопат и шуслеров терапевт.

Около мен се формира малък екип от перфекционисти, всеки отличен професионалист в своята област. Така неусетно минаха 7 години в търсене и намиране на най-добрите формули за целите, които си бяхме поставили – подхранена, еластична, сияйна, млада кожа.“ , допълва тя.

Ключов принос в създаването на козметичната колекция има Цвета Бъчварова, специалист по психологично консултиране и психодиагностика, която разказва:

Първоначално за мен беше истинско предизвикателство търсенето на съвършенството в човешкото лице и тяло. Вдъхновението, което дойде от д-р Юрукова, ме подтикна да изследвам ползите от усещането за красотата и младостта.“

„Усещането за щастие е непостижимо без грижа за физическо тяло. За екипа на ARBRA красотата не е просто външно понятие, а проявление на вътрешната хармония и здраве.“, споделя още тя.

За създаването на козметичната колекция бяха нужни и подкрепата, и знанията на нашия инженер технолог Бойка Татанова. Единодушни сме, че в нейно лице срещнахме изключителна компетентност и иновативни решения, нужни за успешната реализация на проекта.

Открихме и мъжка, рационална и логистична подкрепа в лицето на Иван Цветков, който също помогна много за осъществяването на нашата цел.

Така постепенно нашето вдъхновение да върнем и запазим сияйността на кожата се превърна в реалност. То започна от търсене на решение на личен проблем, мина през дълги години експерименти и използване на натрупани от практиката знания, срещна подкрепата на професионалисти в своята област и накрая успя да се превърне в приказка с хубав край. 

Това, което ни прави щастливи днес е, че тази щастлива развръзка може да бъде споделена с всеки, който иска да усети „Сиянието на Венера“ върху кожата си!