#ARBRAсъвет всеки месец

Съвет от експерт в областта на грижата за кожата – всеки би искал да може да го получи…

Затова решихме да го осигурим на всички наши поддръжници, за да имат възможност да научават различни техники и методи за домашна грижа за лице и тяло. Така се роди идеята всеки месец да каним изключителни професионалисти в своята област, които да дават ценни съвети и които следват цялостната философия на ARBRA за красота отвън и отвътре и сияние извън времето. Тази рубрика всеки ще може да открие на нашата фейсбук страница @ArbraSmilе, където обявяваме и ежемесечните ни промоции. 

Името на рубриката е #ARBRAсъвет, като чрез този хаштаг, при клик върху него, всеки потребител ще може да види събрани на едно място всички съвети и да прочете тези, които евентуално може да е пропуснал, без да е необходимо да скролва назад из страницата. 

Полезността на рубриката е в още две направления:

  • всеки има козметик, който му дава полезна информация и съвети за красота, но ние искахме да съберем мнението на различни специалисти – нещо, което в ежедневието трудно може да се намери на едно място;
  • прилагайки тези съвети, всеки, който използва козметичната серия за суха и чувствителна кожа VRadiance, ще може да постигне оптимални резултати за кожата си. 

Наясно сме, че има голямо разнообразие от козметични продукти на пазара. Но нашите клиенти избират нас и нашата линия VRadiance, защото я възприемат не просто като поредната новост, а като #ХранаЗаКожата.

За да постигнете максимален ефект от използването на нашите продукти, д-р Василка Юрукова разработи специално за ARBRA индивидуална програма за красота и подмладяване отвътре и отвън. Повече информация можете да намерите на този линк.

В момента разработваме нови продукти, които с голямо удоволствие скоро ще споделим с вас. 

Вие, Ние и Красотата! Благодарим ви, че сте с нас!
Екипът на ARBRA