Контролна индивидуална консултация за вашата красота


Контролните индивидуални консултации за красота се препоръчват след като сте направили първоначалната консултация и сте следвали нейните препоръки за 3 месеца. С контролния въпросник проследяваме вашия напредък. От него ще стане ясно кои са отклоненията в тялото и кожата, които точно сега имат нужда от специално внимание. До 7 работни дни ще получите анализ на вашите отговори с препоръки за холистични препарати, Шуслерови соли и насоки за хранене. За да постигнете най-добри резултати, е добре да спазвате препоръките за 3 месеца.


Първоначалните и контролни консултации за красота отвътре са разработени специално за АРБРА ООД от Д-р Василка Юрукова, водещ специалист по хомеопатия и Шуслерова терапия


Контролни консултации за красотата могат да се правят средно на всеки 3-4 месеца. Те значително ще подобрят вида и сиянието на вашата кожа, а в допълнение ще получите и един бонус – тялото ви ще се чувства по-добре.


*Условия за консултация

  • Препоръките в индивидуалната консултация са предназначени за лична употреба и не отменят по никакъв начин професионалния медицински съвет, диагноза или лечение
  • Винаги се допитвайте до вашия лекуващ лекар. Ако имате някакво заболяване, не спирайте вашето поддържащо лечение!
  • Индивидуалните консултации не са лекарска консултация и тяхното прилагане е на ваша собствена отговорност. АРБРА ООД и в частност д-р Василка Юрукова не носят каквато и да бил отговорност за предполагаеми загуби или вреди, възникнали в резултат на тези препоръки.
Индивидуална консултация за вашата красота

За да попълните консултацията, моля влезте в профила си или активирайте абонамент.
*Линкът за попълване на консултацията е активен до 3 дни