Можем да запазим красотата, когато разберем, че тя е… отражение

Ако бързате да си помислите, че говорим за отражение в огледалото – грешите! В огледалото виждаме външната проява на красотата, но невидимото нейно сияние и тайната на дългосрочното ѝ запазване във времето се крие в концепцията „отвътре и отвън“.

Това е и философията, която е залегнала в създаването на козметичната компания ARBRA. Затова от първия ден се стараем да разработваме не просто пореден вид иновативна козметика, а цялостна философия за грижа за тялото и красотата. Смятаме,  че грижата за красотата не се изчерпва само и единствено с козметични продукти и процедури

Всички сме свидетели, че едни хора получават максимален ефект от даден козметичен продукт, а други не могат да изпитат това в същата степен.  Случвало ви се е, нали? Ваш познат ползва козметика, чието действие виждате на кожата, купувате същите продукти, но не получавате еднакъв резултат. Тук е моментът да се запитаме защо… Защо едни и същи съставки действат по различен начин на всяка кожа?

Отговорът, до който достигнахме ние, е свързан с различните ресурси, които тялото притежава. Именно за това отражение говорим – красотата като отражение на здравето и енергията в нашето тяло. 

Нашият живот е отражение на нашите вярвания и самоограничаващи убеждения, че остаряването започва от определена възраст. Когато човек навърши тази възраст, той започва да се чувства остарял, а това неминуемо се потвърждава от външния му вид. Мислите и вярванията му се превръщат в реалност. 

Емоциите също са част от този процес. Много често едно влюбване или друга подобна емоция подмладява, което потвърждава, че не става въпрос за истинско остаряване, а за „програма“, която може да бъде включена или изключена на ниво информация на клетката.

Красотата е понятие извън възрастта

Повечето хора считат, че красотата и възрастта са взаимно изключващи се понятия – по-голяма възраст – по-малка красота. Но вътрешната ни мъдрост ни учи, че всъщност с напредването във възрастта, нарастват възможностите да проявим красотата си. 

Вече не е толкова важно доколко другите ни харесват, колкото ние самите да се харесваме и одобряваме, ние самите да чувстваме връзката със себе си.  С годините  се научаваме  бързо да възстановяваме хармонията си и да я проявяваме навън чрез тялото си.

За нас Красотата е начин на живот, начин на мислене и преживяване. 

За нас, в ARBRA, Красотата е всичко.