eyes-blue-joyful

Откога трябва да ползвам околоочен крем?

Околоочният крем не е само за хора със зряла кожа. Не изчаквайте да видите признаци на увреждането на кожата си около очите, за да започнете да взимате мерки.

Основното правило в козметиката е „ По-рано, по-добре“.

Според американския кожен лекар Д-р Араш Акхаван, кожата около очите е по-тънка и по-чувствителна от останалите участъци на лицето. Тя споделя мнението на всички известни дерматолози, че околоочен крем трябва да започнете да ползвате още през 20-те си години. На практика обаче, повечето жени се замислят за първия си крем около очите едва когато видят признаци на остаряване в тази част на лицето след навършване на 30-33 години. 

Протекцията и подхранването на нежната зона около очите със специално създаден за нея крем отлага образуването на линии и бръчки, на торбички под очите и допринася значително за младежкия ви външен вид.  Важно е кремът да се нанася с потупващи движения от вътрешния ъгъл на окото навън, без никакво разтягане на кожата.

За да постигнете пълен ефект от околоочния крем, забравете агресивните почистващи препарати за премахване на грима, които допълнително изсушават кожата, и ги заменете с продукти с природни и нежни за кожата съставки.

Околоочният крем VRadiance е 100% натурален коктейл от висококачествени природни съставки. Създаването му отне няколко години работа на нашия екип.

С какво околоочният крем VRadiance е по-различен от останалите кремове на пазара?

  1. Всички околоочни продукти на пазара, дори и на най-известните козметични фирми, съдържат 2 до 3 ключови съставки. За разлика от тях, очният крем VRadiance e иновативна, изключително богата формула от над 12 ключови съставки, като общия брой на всички ингредиенти е 40. 
  2. Тайната на най-добрите кремове е, че освен качествени съставки с отлично действие, цялостната комбинация трябва да работи синергично – тоест, събрани заедно, съставките трябва да усилват взаимно ефекта си. Така те имат много по-силен ефект, отколкото ползвани по отделно. VRadiance е много успешна синергична комбинация. 
  3. Другата му отличителна черта е, че е с натуралния си жълт цвят, защото в него няма обичайните синтетични избелители. Изцяло натуралният състав на крема ви помага да избягвате натоварването с химия и на кожата си, и на черния си дроб. Особено подходящ е за хора, които страдат от кожни алергии.
  4. Не всички околоочни кремове са еднакви. Някои са създадени главно за намаляване на бръчките, а други за изсветляване на тъмните кръгове около очите или пигментациите. Очният крем VRadiance постига и едното, и другото.

Той изключително добре хидратира и подхранва кожата на околоочния контур. Видимо изглажда фините линии, намалява бръчките тип „пачи крак“ и редуцира значително оточността около очите . Изсветлява тъмните кръгове под очите поради подобряване на микроциркулацията. Постига се нежен лифтинг ефект без усещане за опъване.

Всички наши клиенти съобщават, че виждат промяна в околоочната зона още след първите нанасяния на крема. След няколко седмици промените стават видими и за околните. След първите два месеца се наблюдава отчетливо подобрение на плътността на кожата около очите.

Повече информация за всички ключови съставки на околоочния крем VRadiance може да прочетете тук.