Първична индивидуална консултация за вашата красота


Кожата е огледало на онова, което става в тялото ви. Ако страдате от заболявания, храните се нездравословно или еднообразно, не сте в състояние да разграждате хранителните вещества или токсините, няма как да имате здрава, млада и сияйна кожа. Ако искате здраво тяло, са ви нужни здрав черен дроб, стомах, черва, панкреас, лимфна система и ендокринни жлези. Да не забравяме и значението на позитивната мисловна нагласа.


За да постигнете максимален ефект от нашата козметика, е важно да помогнете на вашето тяло да се освободи от токсините и да получи всичко, от което се нуждае – подходяща комбинация от протеини, въглехидрати, здравословни мазнини, витамини и минерали.


За целта д-р Василка Юрукова, известен хомеопат и Шуслеров терапевт, разработи специално за клиентите на АРБРА индивидуална програма за красота и подмладяване отвътре и отвън.


Първата ни консултация е много подробна. Отделете си достатъчно време, за да отговорите на спокойствие на всички въпроси. Те ще изяснят както най-важните ви кожни проблеми, така и причините в тялото, които ги пораждат. До 7 работни дни ще получите отговор на вашия въпросник с препоръки за холистични препарати, Шуслерови соли и насоки за хранене. Те ще помогнат на тялото и кожата да заработят отново по най-добрия начин. За постигане на максимални резултати, моля, спазвайте насоките за 3 месеца.


След първите 3 месеца е желателно да направите нашата контролна консултация. При нея ще проследим вашия напредък и ще уточним от какво тялото и кожата в частност имат нужда занапред. Контролните консултации могат да се правят на всеки 3-4 месеца при желание да поддържате вашето тяло и кожа в най-добро състояние.


*Условия за консултация

  • Препоръките в индивидуалната консултация са предназначени за лична употреба и не отменят по никакъв начин професионалния медицински съвет, диагноза или лечение
  •  Винаги се допитвайте до вашия лекуващ лекар. Ако имате някакво заболяване, не спирайте вашето поддържащо лечение!
  •  Индивидуалните консултации не са лекарска консултация и тяхното прилагане е на ваша собствена отговорност. АРБРА ООД и в частност д-р Василка Юрукова не носят каквато и да бил отговорност за предполагаеми загуби или вреди, възникнали в резултат на тези препоръки.
Индивидуална консултация за вашата красота

За да попълните консултацията, моля влезте в профила си или активирайте абонамент.
*Линкът за попълване на консултацията е активен до 3 дни